DP ventilation a/s rykker nærmere kunderne i Nordjylland

5. februar 2020

DP ventilation a/s rykker nærmere kunderne i Nordjylland med åbningen af nyt regionskontor på Kristinevej 2 i Aalborg.

»Nordjylland er en vigtig region for DP ventilation a/s. Beslutningen om at åbne et fast kontor i Aalborg betyder, at vi kommer endnu tættere på eksisterende og nye kunder. Det giver os optimale muligheder for at vokse yderligere«, siger Henrik Jensen, der i starten af 2019 blev ansat som afdelingschef med ansvar for at styrke og udbygge DP ventilation a/s’ nordjyske forretning.

Fodfæste hos nordjyske kunder

»Det er det lange og seje træk, når man skal løbe en afdeling i et nyt område i gang« udtaler afdelingschef Henrik Jensen. Han fortsætter:

»Heldigvis har vi over det sidste års tid oplevet god opbakning i Nordjylland og fået fint fodfæste i regionen. Det danner nu basis for, at vi vælger at etablere os med permanent kontor i Aalborg«.

Aktuelt er DP ventilation a/s blandt andet involveret i store ventilationsentrepriser på Nyt Aalborg Universitetshospital og det nye psykiatrihospital i Aalborg samt en række renoverings- og energioptimeringsprojekter i blandt andet Frederikshavn Kommune og Mariagerfjord Kommune. Derudover tæller kundelisten nordjyske firmaer, som køber installation og service af ventilationsløsninger hos DP ventilation a/s, der har hovedkontor i Aarhus.

Tæt på hele Nordjylland

Med gode fællesfaciliteter, parkeringsmuligheder og få kilometer til både motorvej og Aalborg C får den århusianske ventilationsvirksomhed de optimale nordjyske rammer til at kunne håndtere den vækst, som DP ventilation a/s forventer at opleve i regionen de kommende år. Samtidig får de nordjyske medarbejdere en fast base med en attraktiv beliggenhed.

»Vi har kunderne i centrum i alt, hvad vi gør. Vores nye kontor giver os en god og central beliggenhed i forhold til at servicere alle nordjyske kunder«, siger Henrik Jensen. Han fortsætter som chef for det nye regionskontor og får samtidig følgeskab af en nyansat projektleder. Desuden forventer han at mande yderligere op i løbet af 2020.

DP ventilation a/s flyttede ind på adressen Kristinevej 2, 9000 Aalborg den 4. februar 2020. Dermed har DP ventilation a/s kontorer i Aarhus, Aalborg, Kolding, Sønderborg og København.

DP ventilation åbner kontor i Aalborg

Mere information?

For mere information om DP ventilation a/s i Aalborg – kontakt afdelingschef Henrik Jensen på telefon 30 92 92 21 eller mail hje@dpventilation.dk