Praktikanter og lærlinge er en investering

Som virksomhed har vi et ansvar for at uddanne fremtidens kompetente fagfolk – både over for samfundet og over for os selv som virksomhed, fordi vi også i fremtiden gerne vil kunne tilbyde vores kunder de dygtigste medarbejdere.

Derfor tilbyder vi løbende praktikophold til studerende fra maskinmester, ingeniør- eller installatørstudiet på vores regionskontorer – samt lærepladser inden for ventilationsteknik på vores byggepladser.

Som lærling eller praktikant inden for ventilation, indeklima og energi hos DP ventilation a/s styrker vi din faglighed og dine kompetencer, og du får en enestående chance for at prøve kræfter med en bred vifte af fagrelevante opgaver.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til at være lærling eller praktikant hos DP ventilation a/s, vores kompetencer og projekter eller dine muligheder hos os, er du velkommen til at kontakte os:

Tlf.: +45 8742 5542 // Mail: info@dpventilation.dk


Praktikant

Hos DP ventilation a/s er vi altid interesseret i at byde velkommen til praktikanter fra maskinmester-, ingeniør- eller installatørstudiet.

En praktikperiode hos os giver dig mulighed for at teste din teoretiske viden og faglige evner – samtidig med, at du får et indtryk af, hvad det vil sige at arbejde hos et stort, veletableret og landsdækkende ventilationsfirma.

Hos os kan du både få indblik i dagligdagen på kontoret som projekterende, rådgivende og ledende projektmedarbejder, i serviceafdelingen tekniske opgaver og på byggepladsen som udførende entreprenør.

Du vil blive involveret i spændende projekter, og dine opgaver kan bestå i beregning af luftmængder, optælling, optegning og projektering af ventilationssystemer.

Send din ansøgning og dit CV til info@dpventilation.dk – og fortæl, hvorfor du vil i praktik hos os.

Søg praktikplads

Skriv også hvor i landet, du ønsker praktikopholdet. Vi har afdelinger i Aarhus, Aalborg, København, Kolding og Sønderborg.

Lærling

Brænder du for at blive ventilationstekniker? Og vil du være en del af et stærkt team i en solid og landsdækkende ventilationsvirksomhed?

Vi har brug for dig, der:

  • Har stor interesse for teknik
  • Er engageret, initiativrig og nysgerrig
  • Er mødestabil
  • Er åben, ærlig og har respekt for de mennesker, du møder i forbindelse med arbejdet

Send os en kort ansøgning og dit CV til info@dpventilation.dk – og fortæl hvorfor du gerne vil have en læreplads hos DP ventilation a/s.

Søg læreplads

Skriv også hvor i landet, du ønsker praktikopholdet. Vi har afdelinger i Aarhus, Aalborg, København, Kolding og Sønderborg.


Se liste med aktuelle ledige stillinger.

DP ventilation a/s om lærlinge og praktikanter
“At byde unge talenter velkomne som lærlinge eller praktikanter er ren win-win. Som virksomhed tager vi samfundsmæssigt ansvar ved at brødføde branchen med fremtidens arbejdskraft, mens vi samtidig gør en konkret forskel i unges liv. Desuden oplever vi positiv effekt af at få friske øjne og nye indspark i hverdagen”.