DP ventilation a/s støtter flygtninge i verdens brændpunkter

Millioner af mennesker verden over er sendt på flugt af krig, katastrofe og konflikt, men igen i år får de hjælp. DP ventilation a/s er blevet erhvervspartner i Dansk Flygtningehjælp, der er Danmarks største humanitære organisation.

Som virksomhed vil vi gerne gøre en forskel for alle de mennesker, som lige nu er drevet på flugt rundt omkring i verden. Derfor har vi valgt at bakke op om Dansk Flygtningehjælps arbejde for flygtninge i verdens brændpunkter.

Aldrig før har Dansk Flygtningehjælp hjulpet så mange steder i verden. Og aldrig før har der været så mange at række hånden ud til. Lige nu er 68,5 millioner mennesker drevet på flugt. Det er det højeste antal siden Anden Verdenskrig. Så behovet for hjælp til børn og voksne, som er tvunget på flugt, er selvsagt enormt.

Når en alvorlig krise opstår og driver mennesker på flugt, er der behov for akut hjælp til så mange som muligt. Mad, vand, tæpper og tøj er helt basale behov, der skal dækkes. Samtidig er der brug for en langsigtet indsats, der sikrer grundlaget for, at mennesker kan klare sig selv.

Foto i banner: Jacob Zocherman