DP ventilation a/s styrker organisationen i Jylland

10. juni 2020

Jan Graversen skal med sine mange års erfaring fra både den rådgivende og udførende del af byggebranchen være med til at styrke og udvikle DP ventilation a/s i en ny stilling som afdelingschef med daglig base i Aarhus.

I starten af juni bød DP ventilation a/s Jan Graversen velkommen som chef for afdelingen i Aarhus.

Jan Graversen har mange års erfaring med projektstyring, ledelse og teknik- og anlægsentrepriser fra både rådgiverbranchen og installationsbranchen. Med sine kompetencer og viden inden for særligt ventilationsbranchen i bagagen ser han frem til det ansvar, der følger med den nye stilling.

»DP ventilation a/s er en solid virksomhed med en flad organisation og speciale inden for store og avancerede ventilationsløsninger. Jeg ser frem til at sikre stabilitet i Aarhus-afdelingen og løfte markedspositionen yderligere«, siger Jan Graversen.

Ventilationsvirksomhed med muligheder

Hos DP ventilation a/s bliver Jan Graversen ansvarlig for den daglige ledelse og drift af Aarhus-afdelingen, som har en række store ventilationsprojekter i ordrebogen. Den nye afdelingschef ser DP ventilation a/s som en ventilationsvirksomhed i positiv udvikling med potentiale for yderligere vækst.

»DP ventilation a/s er en ejerledet virksomhed drevet med sund fornuft, korte beslutningsgange og handlekraft. For mig betyder det, at jeg får rig mulighed for at sætte min ekspertise i spil og aktivt bidrage i udviklingen af både forretning, medarbejdere og drift. I sidste ende vil det bane vejen for flere og endnu mere vellykkede ventilationsentrepriser«, siger Jan Graversen.

Jan Graversen er oprindeligt uddannet ingeniør og kommer fra stillinger hos NIRAS, STRATO-Ventilation A/S og senest Bravida i Aarhus.

Kontakt Jan Graversen på telefon +45 30 33 00 40 og mail jgr@dpventilation.dk


Jan Graversen-DP ventilation-WEB
Jan Graversen – ny afdelingschef hos DP ventilation a/s i Aarhus.

Søger du job?

Vi leder løbende efter dygtige folk, og du er derfor altid meget velkommen til at henvende dig uopfordret på telefon +45 8742 5542 og mail info@dpventilation.dk


Se de aktuelle ledige stillinger