DP ventilation er blevet medlem af VENT-ordningen

16. juni 2020

For at blive medlem af VENT-ordningen skal et firma opfylde specifikke kvalitetskrav og være specialiseret i at få mest muligt ud af ventilationsanlæg.

VENT-ordningen er en landsdækkende ordning for firmaer og teknikere, der har gennemgået ordningens uddannelsesforløb og modtaget deres virksomhedscertifikat. VENT-ordningen arbejder for, at medlemsvirksomheder er særligt kvalificerede til at servicere ventilationsanlæg efter VENT-ordningens retningslinjer.

Som medlem af VENT-ordningen udfører DP ventilation serviceeftersyn på ventilationsanlæg i henhold til VENT-ordningens retningslinjer og kvalitetssikringssystem. Dette er med til at sikre, at alle relevante dele i ventilationsanlægget er gennemgået af en certificeret ventilationstekniker, som er specialist i at få mest muligt ud af anlægget.

VENT-ordningen administreres af et udvalg sammensat af repræsentanter for FAV, TEKNIQ Arbejdsgiverne, Energistyrelsen, Energiforum Danmark, Foreningen af Rådgivende Ingeniører, Danske Regioner, Statslige Ejendomme og Teknologisk Institut.

Læs mere om VENT-ordningen på ordningens hjemmeside www.vent.dk