24. april 2019

Højt aktivitetsniveau i nordjysk byggeri gør det attraktivt at være til stede lokalt. Med ansættelsen af en stærk brancheprofil gør DP ventilation a/s nu klar til at styrke positionen yderligere i Nordjylland.

DP ventilation a/s har hidtil betjent nordjyske kunder og projekter fra hovedkontoret i Aarhus. Med ansættelsen af Henrik Jensen som afdelingschef i Aalborg er ventilationsvirksomheden nu lokalt forankret i Nordjylland.

»Vi oplever stor aktivitet i regionen, og det vil vi være en større del af. Med Henrik Jensen ombord er vi fremover en langt mere synlig aktør i det nordjyske«, fastslår Ivan Mejrsk, vicedirektør hos DP ventilation a/s.

Aktuelt står virksomheden blandt andet for store ventilationsentrepriser på Nyt Aalborg Universitetshospital og det nye psykiatrihospital i Aalborg. Derudover samarbejder DP ventilation a/s med flere nordjyske byggefirmaer og kommuner.

Brancheprofil med solide nordjyske relationer

Henrik Jensen, der oprindeligt er uddannet inden for vvs, har arbejdet mere end 20 år i ventilationsbranchen – de fleste år med fokus på kunder og projekter i Nordjylland.

»Vi har høje forventninger til Henrik, som er en stærk nordjysk brancheprofil. Han har et solidt netværk i regionen. Det er værdifuldt for os, når forretningen skal udbygges i Nordjylland«, udtaler vicedirektør hos DP ventilation a/s Ivan Mejrsk. Han fortsætter:

»I kraft af sine mange år i branchen bidrager Henrik desuden med særdeles relevant erfaring både ledelsesmæssigt og fagligt. Derfor er han den helt rigtige til at opbygge vores afdeling i Nordjylland«.

Klar til at drive nordjysk vækst

Hos DP ventilation a/s vil Henrik Jensen arbejde for, at forretningen i Nordjylland bliver udvidet med flere projekter, servicekunder og medarbejdere. Desuden er det vigtigt, at virksomhederne i Nordjylland får bedre kendskab til DP ventilations kompetencer inden for service og vedligehold, fastslår Henrik Jensen.

»Jeg kender DP ventilation a/s som en seriøs spiller i ventilationsbranchen – særligt på entreprisemarkedet. Fremover bliver service også et væsentligt forretningsområde. Jeg glæder mig over at være valgt til at stå i spidsen for udviklingen af både entreprise- og serviceforretningen i Nordjylland. Jeg er overbevist om, at DP ventilation a/s er den rette virksomhed at fortsætte karrieren i«, siger Henrik Jensen.

Henrik Jensen havde første arbejdsdag hos DP ventilation a/s den 1. april 2019. Han kommer fra en stilling som afdelingschef hos Kemp & Lauritzen i Aalborg, hvor han var ansvarlig for ledelse og drift af tværfaglig service og projekter inden for el, køl, ventilation og vvs. Tidligere har han blandet andet arbejdet med afdelingsledelse, projektledelse og været salgsansvarlig hos et par af ventilationsbranchens andre store aktører.

DP ventilation a/s Nordjylland Aalborg
Henrik Jensen er pr. 1. april 2019 ansat som ny afdelingschef i Aalborg hos DP ventilation a/s

KONTAKT

Henrik Jensen
Afdelingschef, Aalborg
Telefon: +45 30 92 92 21
E-Mail: hje@dpventilation.dk