Ny afdelingschef i Aalborg

2. juli 2021

I vores Aalborg-afdeling er Per Møller Christensen tiltrådt som ny afdelingschef. Her har han ansvaret for at videreudvikle og styrke vores position på det nordjyske projekt- og entreprisemarked.

Som et led i vores strategi og ikke mindst ønsket om at tilføje DP ventilation a/s mere værdifuld branche- og ledelseserfaring, har vi ansat Per Møller Christensen som afdelingschef på vores kontor i Aalborg. Han er bosiddende i Sindal og oprindeligt uddannet inden for VVS. Siden er han blevet både ingeniør og VVS-installatør.

Specialist i ventilation

Per Møller Christensen er specialist i ventilation og har mere end 30 års erfaring fra installationsbranchen som både ejerleder og afdelingschef. Senest kommer Per Møller Christensen fra en stilling som afdelingschef hos Bravida i Aalborg, hvor han var ansvarlig for ledelse og drift af tværfaglige projekter inden for el, køl, ventilation og vvs.

Han havde første arbejdsdag hos os den 1. juni 2021 og har fast base på Kristinevej 2 i Aalborg, hvor vi har haft kontor siden starten af 2020.

Øget kendskab og konkurrencedygtige tilbud i fokus

I sit nye job har Per Møller Christensen som første prioritet at øge kendskabet til DP ventilation a/s i Nordjylland samt at levere konkurrencedygtige tilbud på ventilationsprojekter i regionen. Om jobbet siger Per Møller Christensen:

»DP Ventilation a/s er kendt i branchen for at levere godt håndværk og projekter med et højt teknisk niveau. Med solid erfaring og en række in-house specialister er virksomheden godt positioneret til at levere både komplekse og mere traditionelle ventilationsløsninger«. Han fortsætter:

»DP ventilation a/s har de seneste år haft gang i en god proces, hvor fokus blandt andet har ligget på at etablere sig i Nordjylland. Med mit stærke nordjyske netværk og min brancheerfaring som afsæt er det en spændende opgave for mig at stå i spidsen for at bygge videre på det fundament, som allerede er etableret«.

Klar til at vokse i Nordjylland

Aktuelt er vi blandt andet involveret i en kompleks og stor ventilationsentreprise på Nyt Aalborg Universitetshospital (NAU), der har forventet aflevering om et års tid. Kundelisten tæller desuden en række nordjyske firmaer, som køber installation og service af ventilationsløsninger hos os, ligesom flere ventilationsentrepriser på erhvervsbyggerier på det seneste er landet i ordrebogen.

»Alt i alt tegner der sig en positiv fremtid for DP ventilation a/s i Nordjylland. Det er min klare forventning, at jeg kommer til at mande op på Aalborg-kontoret over det næste stykke tid«, slutter Per Møller Christensen.

Mere information?

For mere information om DP ventilation a/s i Nordjylland – kontakt afdelingschef Per Møller Christensen på telefon 30 92 92 11 eller mail pmc@dpventilation.dk.

Per Møller Christensen er ansat som afdelingschef hos DP ventilation as


Læs flere nyheder fra DP ventilation a/s