Jan Graversen fylder 60 år

22. juni 2020

Jan Graversen er for nylig ansat som afdelingschef hos DP ventilation a/s med hovedkontor i Risskov ved Aarhus. Mandag den 22. juni fylder han 60 år.

Afdelingschef hos DP ventilation a/s, Jan Graversen, fylder 60 år den 22. juni 2020. Han er uddannet ingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Horsens og har efter endt uddannelse arbejdet som blandt andet projektleder, afdelingsleder og afdelingschef hos virksomheder som NIRAS, STRATO-Ventilation A/S og senest Bravida i Aarhus.

I starten af juni blev Jan Graversen ansat hos DP ventilation a/s. Her står han som afdelingschef i spidsen for den daglige ledelse og drift af virksomhedens Aarhus-afdeling. Med sine mange års erfaring fra rådgiverbranchen og installationsbranchen som fundament skal Jan Graversen styrke og udvikle forretning, medarbejdere og drift hos DP ventilation a/s.

Jan Graversen er en aktiv mand, som i fritiden både dyrker golf, badminton og 50+ fodbold i Stensballe Idrætsforening. Han bor i Højbjerg sammen med Anita. Tilsammen har de fire voksne børn i alderen 18 til 29 år. Ellers nydes fritiden gerne med weekendture i både Danmark og udlandet.

Den runde fødselsdag skulle oprindeligt have været fejret med en rejse til Cambodia med hele familien, men det har Coronapandemien sat en midlertidig stopper for. Fødselsdagen fejres i stedet under private former derhjemme.


Jan Graversen-DP ventilation-WEB
Jan Graversen, afdelingschef hos DP ventilation a/s, fylder 60 år mandag den 22. juni 2020. Fødselsdagen fejres under privat former.

Læs flere nyheder fra DP ventilation a/s