Værdier og vision

Det er intentionen for DP ventilation a/s at være en professionel, ansvarsfuld og troværdig samarbejdspartner, således at vi efterlader et indtryk af seriøsitet og skaber tillid og tilfredshed hos vores kunder.

Vi er stolte af, at det gennem årene er lykkes os at skabe vilkår for tiltrækning og fastholdelse af nogle af branchens dygtigste medarbejdere. Vi efteruddanner og udvikler medarbejdere i takt med udviklingen i branchen, således at vi til stadighed kan tilbyde kompetente, stabile og engagerede specialister.

Vi søger at komme tidligt ind i projekterne, og at udnytte vores store erfaring til optimering og sikring af gennemtænkte løsninger. Med vores netværk, solide erfaring og in-house specialister har vi mulighed for at optimere ventilationsløsninger i forhold til design/opbygning, godt valg af kvalitetsmaterialer, håndværksmæssigt udførelse, driftssikkerhed og rentabilitet.

Ejerforhold

DP ventilation a/s er grundlagt i 1996 af virksomhedens administrerende direktør Dat Ke Phan, der fortsat er virksomhedens ejer, idet DP ventilation a/s er et datterselskab under det danske selskab PKD-Holding ApS, som er 100 procent ejet af Dat Ke Phan.

Dat Ke Phan har mere end 30 års erfaring med ventilation i Danmark.


Dat Ke Phan
CEO, ejer