Mander op i Syddanmark

9. december 2020

Peter Sønderskov Nielsen er ansat som ny projektleder i Kolding-afdelingen hos DP ventilation a/s.

»Det er med stor fornøjelse, at vi byder vores nye projektleder i Kolding, Peter Sønderskov Nielsen, velkommen. Med sit indgående kendskab til ventilation skal han bidrage til, at vores projekter også fremover kører effektivt fra projektstart til aflevering«, siger afdelingschef Ebbe Stingsted.

Peter Sønderskov Nielsen, der er uddannet maskin- og forretningsingeniør ved Ingeniørhøjskolen i Aarhus, har gennem ansættelser hos blandt andet Niras, Kemp & Lauritzen og senest Prima-vent A/S opnået solid erfaring i ventilationsbranchen som både rådgiver og udførende entreprenør.

Bred vifte af ventilationskompetencer trækker

»Jeg har set frem til at blive en del af en ventilationsvirksomhed, som installerer alle former for ventilation og har speciale i store, komplekse ventilationsløsninger«, siger Peter Sønderskov Nielsen om det nye job. Han fortsætter:

»De nye kollegaer har taget rigtig godt imod mig. Jeg har fra første dag været fuldt beskæftiget med blandt andet tegningsarbejde på projekter inden for boligventilation og beregning af tilbud på ventilation til en skole«.

Arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder

Peter Sønderskov Nielsen ser DP ventilation a/s som en attraktiv arbejdsplads, der gennem længere tid har været i positiv udvikling og fortsat har stort udviklingspotentiale.

»Jeg er kommet til en virksomhed, hvor ordrebogen er godt fyldt op med mange forskellige typer ventilationsprojekter – det perfekte fundament for masser af faglige udfordringer og udvikling«. Han slutter:

»Jeg ser frem til arbejdsopgaverne og det tætte samarbejde med både dygtige kollegaer og kunder. Desuden glæder jeg mig til at bidrage med min viden og erfaring fra branchen i udviklingen af DP ventilation a/s’ processer og forretning«.

Peter Sønderskov Nielsen startede hos DP ventilation a/s den 1. december 2020 og har base på kontoret i Kolding.

Kontaktoplysninger:

Peter Sønderskov Nielsen
E-mail: pni@dpventilation.dk
Tlf: +45 3033 3076

Læs mere om ventilationskompetencerne hos DP ventilation a/s.

Peter Sønderskov Nielsen-1920x1080px

 


Læs flere nyheder fra DP ventilation a/s