Velkommen til ny afdelingschef hos DP ventilation a/s

9. oktober 2020

I perioden 2006-2015 var ingeniør Jannie Funch ansat som projektleder hos DP ventilation a/s. Nu er hun tilbage som afdelingschef i ventilationsvirksomhedens sjællandske afdeling i Glostrup.

Det er en gammel kending, der i starten af oktober er blevet budt velkommen som ny afdelingschef på Sjælland hos DP ventilation a/s. Efter knap seks år med bygherrerådgivning, projektledelse, projekteringsledelse og byggeledelse hos JKY Projektledelse ApS er Jannie Funch vendt tilbage til ventilationsbranchen. Her ser hun frem til igen at være en del af holdet hos en udførende ventilationsentreprenør og ikke mindst stå i spidsen for DP ventilation a/s’ sjællandske afdeling.

Jannie Funch er klar til at sætte sig i chefstolen hos DP ventilation a/s.

»Med ni år som projektleder hos DP ventilation a/s og flere år som rådgivende konsulent i bagagen, har jeg godt styr på både byggeriets faser, ventilationsteknik og værdierne DP ventilation a/s bygger på. Den nyansatte afdelingschef fortsætter:

»Jeg ser frem til igen at kunne fokusere på ventilation, som helt klart er min største force. Derudover er det en stor fornøjelse at vende tilbage til en masse gode kollegaer. Jeg glæder mig til at få gang i samarbejdet med både nye og tidligere kollegaer, kunder og samarbejdspartnere«.

DP ventilation a/s er i øjeblikket i fuld gang med en lang række ventilationsprojekter. Desuden oplever ventilationsvirksomheden travlhed med både serviceopgaver, prækvalifikationer og udarbejdelse af tilbud.

Godt samarbejde baner vej

Jannie Funch er allerede i færd med at få overblik over eksisterende kunder og igangværende ventilationsentrepriser på Sjælland. I den nye stilling som afdelingschef kommer hun til at beskæftige sig med både projektledelse og ledelse af medarbejdere. Den primære opgave er at styrke DP ventilation a/s’ position på Sjælland.

»Jeg tror på, at godt samarbejde er vejen til succes. Derfor kommer jeg til at stille skarpt på at styrke samarbejdet – både internt i afdelingen på Sjælland, på tværs af virksomheden og i forhold til kunder og andre samarbejdspartnere. Desuden forventer jeg, at min solide erfaring med projektering og entrepriseledelse kan bidrage til endnu mere vellykkede ventilationsprojekter«, slutter Jannie Funch.

Jannie Funch havde første arbejdsdag hos DP ventilation a/s den 1. oktober 2020. Hun er oprindeligt uddannet ingeniør og kommer senest fra en stilling som projektleder hos JKY Projektledelse ApS.


Jannie Funch er ny afdelingschef hos DP ventilation a/s på Sjælland
Jannie Funch er pr. 1. oktober 2020 ansat som ny afdelingschef hos DP ventilation a/s

Læs flere nyheder fra DP ventilation a/s


Kontakt DP ventilation a/s på Sjælland