Velkommen til ny regnskabs- og økonomichef

 21. maj 2019

John Larsen er tiltrådt stillingen som regnskabs- og økonomichef hos DP ventilation a/s med hovedkontor i Aarhus.

DP ventilation a/s vokser kraftigt i disse år, og som en del af udviklingen er John Larsen netop ansat som ny regnskabs- og økonomichef. Han er fremover ansvarlig for virksomhedens bogholderi- og økonomifunktioner. Herudover bliver han sparringspartner for direktør og ledere omkring drift og udvikling af virksomheden.

»DP ventilation a/s har de seneste år oplevet en markant vækst og har i dag en solid position på det danske marked for ventilation. Min vigtigste opgave er derfor at lytte og omsætte organisationens ønsker og behov til effektive processer og værktøjer, der understøtter forretningen og sikrer fortsat positiv udvikling«, siger økonomichefen, der officielt tiltrådte det nye job den 1. maj 2019. Han fortsætter:

»Jeg er glad for at blive en del af en konkurrencedygtig vækstvirksomhed og et velmotiveret hold af dygtige kollegaer«.

Erfaren og kompetent profil
John Larsen kommer til DP ventilation a/s med solid erfaring inden for bogholderi og økonomi. Oprindeligt er han uddannet revisor hos BDO og har de sidste godt 20 år været regnskabs- og økonomichef i både handels- og produktionsvirksomheder.

John Larsen er far til tre, bosiddende i Ikast, en habil golfspiller og medlem af Rotary. I fritiden bruger han desuden de organisatoriske og økonomiske evner i Ikast FC og klubbens stævnesucces Ikast Cup.

John Larsen er pr. 1. maj 2019 ansat som regnskabs- og økonomichef hos DP ventilation a/s

KONTAKT

John Larsen
Regnskabs- og økonomichef
Telefon: +45 29 48 09 24
E-Mail: jla@dpventilation.dk