Velkommen til Jonas Dupont – ny projektleder hos DP ventilation a/s.

13. oktober 2020

På Aarhus-kontoret er bygningsingeniør Jonas Dupont netop tiltrådt som ny projektleder hos DP ventilation a/s. Her er han allerede i fuld gang med at dykke ned i sit første projekt, hvor DP ventilation a/s står for ventilationsentreprisen i forbindelse med byggeriet af en ny modtageterminal ved Varde, der opføres som en del af gas-infrastrukturprojektet Baltic Pipe.

Optimal projektstyring på ventilationsprojekter

I det nye job skal Jonas Dupont sikre optimal projektstyring i forhold til både økonomi, tid og kvalitet på forskellige typer ventilationsprojekter i hele landet. Om det nye job hos DP ventilation a/s siger han:

»Efter en årrække på totalentreprenørens side af skrivebordet er det attraktivt for mig at blive en del af en ventilationsvirksomhed med et godt ry, hvor jeg får mulighed for at fordybe mig og følge udviklingen i ventilationsprojekterne tæt«. Han fortsætter:

»Jeg har de seneste år fået stort kendskab til tankegangen hos både bygherre, rådgiver og totalentreprenør. Den viden, kombineret med min praktiske baggrund fra ventilationsbranchen, ser jeg som en styrke i forhold til at kunne byde ind med løsninger, der er fornuftige for alle parter«.

Solid praktisk og teoretisk baggrund

Jonas Dupont startede oprindeligt som ventilationsmontør i 2011. Siden har han suppleret de praktiske ventilationskompetencer med en uddannelse som bygningsingeniør med speciale i byggeproduktion fra Aarhus Universitet.

Efter endt uddannelse har Jonas Dupont været ansat som byggeleder hos totalentreprenører. Senest kommer han fra en stilling hos JFP – Jørgen Friis Poulsen a/s, hvor han som byggeleder har været tilknyttet opførelsen af plejecentre og boligbyggerier som for eksempel Generationernes Hus på Aarhus Ø.

Jonas Dupont startede hos DP ventilation a/s den 1. oktober 2020.


Jonas Dupont er ny projektleder hos DP ventilation a/s
Jonas Dupont er ny projektleder hos DP ventilation a/s

Læs flere nyheder fra DP ventilation a/s


Kontakt DP ventilation a/s i Aarhus