DP ventilation a/s har siden 2016 fordoblet medarbejderstaben og tredoblet omsætningen. Det kræver en udvidelse af direktionen, fortæller adm. direktør Dat Ke Phan.

Det, der i 1996 begyndte som en lille ventilationsvirksomhed i Aarhus baseret på grundlægger Dat Ke Phans erfaring med ventilation i Danmark, er nu for alvor blevet en ambitiøs vækstvirksomhed.

I løbet af de seneste par år er omsætningen i DP ventilation a/s tredoblet, og antallet af medarbejdere er gået fra 35 i 2016 til 70 i 2019 fordelt på afdelinger i Aarhus, Aalborg, Kolding, Sønderborg og København. Udviklingen betyder, at DP ventilation a/s med virkning fra 1. februar 2019 har valgt at udvide direktionen med to medlemmer.

Projekterne vælter ind

»Jeg er taknemmelig og stolt over den tillid, vi møder fra kunderne. Vi er i en positiv udvikling, hvor vores nuværende størrelse, mange års erfaring og omdømme kaster flere og større ordrer af sig«, fortæller adm. direktør Dat Ke Phan.

Aktuelt er ventilationsvirksomheden involveret i flere store projekter herunder blandt andet opførelsen af en ny uddannelses- og kostelevbygning på 24.000 m² hos Teknisk Skole Silkeborg og NAU, Nyt Aalborg Universitetshospital, hvor DP ventilation a/s leverer 26 komplette ventilationsanlæg med en samlet luftmængde på 750.000 m3/h samt 32 recirkulationsanlæg med en samlet luftmængde på 115.000 m3/h – og der er mange flere opgaver i pipeline.

Organisationen skal matche

»Vi befinder os midt i en rivende udvikling, og det skal vores organisation naturligvis matche. Udvidelsen af direktionen betyder, at jeg fremover kan koncentrere mig om den overordnede retning for virksomheden, salg og kundepleje«, siger Dat Ke Phan.

Til at sikre realisering af virksomhedens strategiske mål har bestyrelsen i DP ventilation a/s udpeget regionschef Tung Ke Phan som teknisk direktør. Han får overordnet ansvar for tilbud, projektgennemførelse og indkøb. Desuden har man netop budt velkommen til Ivan Mejrsk i rollen som vicedirektør.

Stærkt rustet til fremtiden

»Jeg er oprigtig glad for at byde Tung velkommen ombord i direktionen som teknisk direktør. Med hans dybe indsigt i virksomheden og vores kerneforretning har vi et stærkt kort på hånden«, siger Dat Ke Phan.

Den nye vicedirektør, Ivan Mejrsk, får ansvaret for blandt andet forretningsudvikling, personale, økonomi, IT samt en række strategiske tiltag på tværs af virksomheden. Målet er at sætte yderligere skub i nuværende strategiske tiltag, identificere udviklingsmuligheder samt optimere interne processer.

»Ivan Mejrsk har mange års erfaring med ledelse og strategi i større virksomheder. Han får en vigtig rolle i arbejdet med at indfri vores ambition om vækst. Jeg hilser ham velkommen hos DP ventilation a/s og ser frem til samarbejdet«, slutter Dat Ke Phan, som med den nye organisering mener, at DP ventilation a/s står godt rustet til fremtidig vækst.

For yderligere oplysninger se www.dpventilation.dk eller kontakt:

Dat Ke Phan, adm. direktør og ejer – dat@dpventilation.dk // +45 30 92 92 00
Ivan Mejrsk, vicedirektør – im@dpventilation.dk // +45 30 92 92 20

De nye direktionsmedlemmer hos DP ventilation a/s

Teknisk direktør, CTO, Tung Ke Phan (th) har været ansat i DP ventilation a/s siden 1999 og har gennem årene varetaget forskellige ansvarsområder – senest posten som regionschef for Region Midt. Tung Ke Phan er dermed allerede en integreret del af chef- og ledergruppen og har dyb indsigt i kerneforretningen hos DP ventilation a/s.

Vicedirektør, COO, Ivan Mejrsk (tv) har erfaring med ledelse i både private virksomheder og den offentlige sektor. Han kommer fra en stilling som regionschef hos Kemp & Lauritzen, hvor han var ansvarlig for ledelse og drift af virksomhedens midtjyske teknikhus med leverancer inden for for el, VVS, ventilation og køl. Tidligere har han bl.a. været afdelingsleder og regionschef hos den landsdækkende elinstallatør EL:CON. Ivan Mejrsk er oprindeligt uddannet elinstallatør.