Velkommen til ny projektleder på Sjælland

4. maj 2021

DP ventilation a/s har oprustet på Sjælland med ansættelsen af Anders Englund, der i starten af maj er tiltrådt som ny projektleder.

Anders Englund havde mandag den 3. maj 2021 første arbejdsdag som projektleder hos DP ventilation a/s i Glostrup.

Solid erfaring fra ventilationsbranchen

Oprindeligt er Anders Englund udlært kleinsmed. Desuden har han 16 års erfaring som ventilationsmontør på CV’et. Senest kommer han fra en projektlederstilling hos C5 VVS & Ventilation A/S, hvor han har været ansat i godt fire år.

Anders Englund har set frem til at starte i den nye stilling som projektleder hos DP ventilation a/s:

»Mine mange år inden for faget har givet mig indgående kendskab til ventilationsentrepriser i stort set alle størrelser og typer. At jeg har erfaring fra forskellige roller i branchen betyder blandt andet, at jeg kan se byggesager fra flere vinkler, samt at jeg er god til at spotte muligheder og komme med løsningsforslag ude på byggepladsen«.

Effektiv projektledelse

Hos DP ventilation a/s får Anders Englund en vigtig rolle i afdelingen på Sjælland, hvor hans primære opgave er at styre sjællandske ventilationsprojekter sikkert i mål – fra projektopstart til aflevering. Den første tid hos DP ventilation a/s bruger Anders Englund på at skabe overblik over forretning, processer og aktuelle projekter.

»Jeg fornemmer, at jeg er kommet til en virksomhed med godt styr på tingene. Jeg glæder mig til at tage rigtigt fat på arbejdet og ikke mindst bidrage til, at projekterne hos DP ventilation a/s glider effektivt og professionelt frem«, slutter Anders Englund.

Anders Englund er ansat pr. 1. maj 2021 hos DP ventilation a/s med base på kontoret i Glostrup.

Kontaktoplysninger:

Anders Englund
E-mail: aen@dpventilation.dk
Tlf: +45 3092 9205

Læs mere om ventilationskompetencerne hos DP ventilation a/s.

Anders Englund er ansat hos DP ventilation a/s

 


Læs flere nyheder fra DP ventilation a/s