Velkommen til tre nye projektfolk

12. februar 2020

Vi har i februar 2020 budt velkommen til tre nye medarbejdere hos DP ventilation a/s: Dino Carlo Fortuna, Tue Vestergaard og Tobias Rørbæk Henriksen, der er ansat som henholdsvis projektchefer og projektleder.

»Nordjylland er en vigtig region for DP ventilation a/s. Beslutningen om at åbne et fast kontor i Aalborg betyder, at vi kommer endnu tættere på eksisterende og nye kunder. Det giver os optimale muligheder for at vokse yderligere«, siger Henrik Jensen, der i starten af 2019 blev ansat som afdelingschef med ansvar for at styrke og udbygge DP ventilation a/s’ nordjyske forretning.


Dino Carlo Fortuna

Dino Carlo Fortuna

Som projektchef i Aarhus har vi ansat Dino Carlo Fortuna.

Dino blev i 1984 uddannet energiteknisk maskiningeniør på Odense Teknikum og har siden stået i spidsen for en lang række af tekniske total- og fagentrepriser – blandt andet på DNU, Skejby Sygehus og NAU, Nyt Aalborg Universitetshospital.

Dino Fortuna kommer fra stillinger hos blandt andet Skanska, KPC BYG A/S, Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S, Alectia og senest Oluf Jørgensen A/S .


Tue Vestergaard

Tue Vestergaard

Tue Vestergaard er ansat som projektchef på Aarhus-kontoret.

Han kommer til os med 15 års brancheerfaring i bagagen, et solidt netværk i Øst- og midtjylland og en stærk track record fra ventilationsentrepriser i alle størrelser.

Tue er uddannet bygningsingeniør i 2005 på Ingeniørhøjskolen i Aarhus og kommer fra stillinger hos airteam, STRATO-ventilation og senest GK Danmark A/S, hvor han også var ansat som projektchef.


Tobias R. Henriksen

Tobias Rørbæk Henriksen

Tobias Rørbæk Henriksen er ansat som projektleder på vores nyåbnede kontor i Aalborg. Her skal han assistere med daglig drift og udbygning af forretningen i Nordjylland.

Med udgangspunkt i gode nordjyske relationer og +10 års erfaring fra ventilationsbranchen samt en professionsbachelor i Energimanagement fra University College Nordjylland i Aalborg ser han frem til at bidrage til fortsat professionel projektledelse og vækst hos DP ventilation a/s.


DP ventilation as_Tre nye projektfolk_Februar 2020
Velkommen til tre nye projektfolk hos DP ventilation a/s.

Søger du job?

Vi leder løbende efter dygtige folk, og du er derfor altid meget velkommen til at henvende dig uopfordret på telefon +45 8742 5542 og mail info@dpventilation.dk


Se de aktuelle ledige stillinger