Ventilationsløsninger til erhverv

DP ventilation a/s har mange års erfaring med ventilationsløsninger til alle former for erhvervsvirksomheder i hele Danmark.

Med professionelle ventilationsanlæg og ventilationsløsninger får virksomheder både frisk luft ind i bygningen og luftcirkulation. Det skaber et godt indeklima, større arbejdsglæde og højere effektivitet.

Kontakt os

Spørg os – både når det gælder mindre indeklimaproblemer til store ventilationsentrepriser. Ring på                +45 87 42 55 42 og mail info@dpventilation.dk for en uforpligtende snak om indeklima og ventilation.

Ventilation til den offentlige sektor

Vi har i mange år leveret ventilationsløsninger til alle former for offentlige bygninger i hele Danmark. Vi har derfor stor erfaring med et væld af ventilationsopgaver for det offentlige – herunder blandt andet sundhedssektoren, forvaltninger og forskellige former for institutioner.

Vi ved, at hver enkelt offentlig bygning har sine egne udfordringer og dermed også sine egne behov for en god og grundig ventilationsløsning. Vi kan varetage alt fra mindre indeklimaproblemer til totale ventilationsentrepriser.

Vi er blandt top 1 % af leverandørerne til det offentlige

DP ventilation a/s er i 2020 blevet officielt udnævnt af UdbudsVagten som værende i toppen af ranglisten over leverandører til det offentlige.

Læs mere: Eliteleverandør til det offentlige

Kontakt os

Vi har altid veluddannede specialister klar til at hjælpe med at finde den rette ventilationsløsning til det offentlige. Ring på +45 87 42 55 42 og mail info@dpventilation.dk for en uforpligtende snak om ventilation.

DP ventilation-Eliteleverandør 2020